dimecres, 14 d’abril del 2010

14 d'Abril

Avui és 14 d'abril, un magnífic dia per donar el tret de sortida del nou disseny del blog. I un bon moment també, per reflexionar sobre el sistema polític d'Espanya i la qualitat de la democracia espanyola. Utilitzant la metàfora taurina que proposa López Burniol, caldria "parar, templar y actuar".


Amb la República de Josep Viladomat com a fons, és un bon moment per fullejar aquesta breu introducció al constitucionalisme espanyol i comprometre's amb les pròpies decisions.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Mira tu per on, amb un 4 recent posat de Universal de Catalunya i Espanya, m'he tragat sencer i amb afició "aquesta breu introducció al constitucionalisme espanyol". L'he disfrutat. ¡Viva la Wikipedia! ¡Viva el nuevo blog del Solá!¡Viva la tercera república! Federal.

Jordi Solà i Mas ha dit...

Hola Ursula Ana, gràcies per la felicitació. L'enllaç de la Wikipedia l'he posat perque permet iniciar una navegació comparada per les diferents constitucions, ara que està "de moda" l'Estatut, la reforma de la Constitució i el debat entre independència, federalisme, autonomisme o unionisme. Un altre enllaç que em sembla interessant és el de Via Federal. Consulta'l:

http://www.viafederal.cat/

Del post, a mi el que m'agrada és la foto històrica de la República que ara es troba a la Plaça Lluchmajor de Barcelona.

A veure si millorem la nota, eh? Una abraçada.

Jordi